Sommerfestmiddag med oplæg af Mikkel Severin

When

24/08/2023    
18:00 - 22:00

Where

Hellerup Sejlklub
Paul Elvstrøms Plads 1, 2900 Hellerup

Sommerfest i behagelige omgivelser

I år holder vi vores sommerfest i Hellerup Sejlklub den 24. august.

Vi byder velkommen med en lækker velkomstdrink på den store terrasse kl. 17.30-18.00.

Det bliver en fantastisk aften i godt selskab. Middagen foregår i det store lokale i restauranten, hvor Mikkel Severin kommer med et spændende oplæg om Emotionel intelligens som ledelsesprioritet.

Mikkel er meget eftertragtet i dansk erhvervsliv som rådgiver om teamperformance og transformation af virksomheder. Han er drevet af at hjælpe virksomheder med at forbedre deres performance og skabe ekstraordinære gode resultater. Mikkel er hovedtaler ved mange af de største arrangementer om ledelse i Danmark. Vi er begejstret for, at Mikkel har takket ja til at indlede vores sommerfest med et spændende oplæg kl. 18.00.

Pris: 500 kr. inklusive velkomstdrink, 3-retters menu og et glas øl/vin/sodavand. Betaling senest mandag den 21. august 2023.


Program

Kl. 17.30 – 18.00 Ankomst og netværk
Kl. 18.00 – 18.05 Velkomst
Kl. 18.05 – 18.35 Mikkel Severin
Kl. 18.35 – 19.00 Spørgsmål og dialog
Kl. 19.00 – 21.00 Middag, 3 retter & 1 glas vin/øl
Kl. 21.00 – 22.00 Netværk og hygge
Kl. 22.00 – 22.30 Tak for i aften

 

Middag

Velkomst drink:
Mousserende vin med hyldeblomst.

Forret:
Fiskeanretning med lyngrillet tun og tangsalat og dybstegt tempurareje med chilimayonnaise. Hertil brød og smør.

Hovedret:
Helstegt kalvefilet med pommes anna, carotter og broccoliasparges hertil rødvinssky

Dessert:
Hyldeblomst panna cotta med råmarineret jordbær.

Drikkevare:
1 glas vin/øl/vand

 

Mikkel Severin, CEO Mind Control

Mikkel Severin er en af Danmarks førende ledelseseksperter med mere end 15 års erfaring med speciale i Mind Control og Emotionel Intelligens. Han er scenevant og bedst kendt for sit one-man-show ”Mind Control” afholdt på Bremen Teater i centrum af København samt sine utallige deltagelser i medierne, såsom Børsen, Berlingske, Euroman, TV2 og DR1, radioprogrammer, podcasts m.v.

Mikkel er ekstern rådgiver på bestyrelsesuddannelsen på Copenhagen Business School og benyttes af de store danske virksomheder. Med sin ekspertise i at afkode og påvirke mennesker, rådgiver han topledere, ledelsesteam og virksomheder om emotionel intelligens og afkodning af folk inden for ledelse og forhandling. Mikkel har en ustoppelig trang til at levere fænomenale resultater. Han er katalysator for fremskridt og han ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Mikkel samarbejder med Korn Ferry/Hay Group, som er en af verdens største konsulentbureauer, for at tilbyde verdens førende 360-graders EQ-vurdering i forbindelse med sin executive coaching om blandt andet virksomhedstransformationer. Mikkel var hovedtaler i VL døgnet 2022.

Mikkel er tidligere M&A advokat for Bruun & Hjejle og tidligere underviser på Københavns Universitet. Mikkel er desuden hypnotisør og han hjælper familier i svære situationer, så deres børns potentiale kan blive frigivet og udnyttet til fulde.

Positive følelser er vigtige for at opnå resultater, både privat og for virksomheden. Som Mikkel siger: “Når du er glad, så fungerer din hjerne op til 31 % bedre.

Billetterne til Mikkel Severins populære foredrag på Nørrebro teater er blevet revet væk og udsolgt hver gang, så skynd dig at reservere din billet til vores sommerfest i Hellerup Sejlklub den 24. august.

 

Tilmelding

Tilmelding til sommerfesten sker ved at indbetale de 500 kr senest mandag den 21. august.

Når du betaler, så benyt venligst den email du normalt bruger til at logge ind her på www.ibccbs.dk

Pris: 500 kr. inklusiv velkomstdrink, 3-retters menu og et glas øl/vin/sodavand samt foredrag med Mikkel Severin.