Generalforsamling 2022 med Jan Damsgaard

When

18/01/2022    
15:30 - 18:00

Bookings

Bookings closed

Where

Scandic Falkoner
Falkoner Alle 9, Frederiksberg
Formanden fremlagde beretning for året der gik samt planerne for et spændende 2022. Regnskabet 2021 blev godkendt og bestyrelsesmedlemmerne blev valgt. Vi fik også en opdatering fra CBS-professor i digitalisering Jan Damsgaard om det kommende års måske mest revolutionerende teknologi blockchain og hvilken betydning denne får for erhvervslivet.

Dagsorden

15.30 – 16.00: Velkomst og registering
16.00 – 17.00: Generalforsamling
17.00 – 18.00: Blockchain Business v. Jan Damsgaard
18.00 – 18.30: Netværk

Mere information:

Referat

Du skal være logget ind for at læse dette afsnit


Blockchain Business

Ejer du maleriet, og er det ægte? Kan du garantere, at dine penge ikke har været involveret i kriminel aktivitet? Kan kunderne i din butik få svar på, om skoene er ægte, og hvad deres CO2-aftryk er? Kan du garantere at dine leverandører ikke benytter børnearbejdere?

Med blockchain er det blevet muligt at dokumentere processer og produkter hele vejen og bremse ulovlige kopier, svindel, korruption og hvidvask.

Blockchain er bedst kendt som teknologien bag kryptovalutaer som bitcoin og ether, men teknologien kan revolutionere den måde, vi fremstiller og handler varer og tjenester på, og dermed også dine kunders og leverandørers forventninger til din virksomheds ansvarlighed.

Jan Damsgaard er professor på Institut for Digitalisering på CBS, hvor han forsker i, hvordan blockchain kan understøtte offentlige og private virksomheders ønske om at kunne autentificere ægtheden, dokumentere klimapåvirkningen samt redegøre for herkomsten af deres produkter. Til daglig underviser Jan på executive MBA uddannelsen på CBS samt på Børsens og CBS bestyrelsesuddannelser. Jans øvrige forskningsinteresser er digitale forretningsmodeller, platformsøkonomi og Internet of Things.

Jan er aktuel med bogen Blockchain Business: Ægte, sporbart og uerstatteligt.

Tilmeld dig her

Bookings

Bookings are closed for this event.