Regitze Siggaard

When

23/04/2024    
16:30 - 19:00

Where

CBS – Solbjerg Plads, lokale SPs13 VELUX Aud.
Solbjerg Plads 3, Frederiksberg, 2000

Direktør og medejer for Simplex Human ApS.

Regitze Siggaard er verdensmester i roning og derfor ved hun meget om teamdynamikker, trivsel, personlig udvikling og højtpræsterende teams. Regitze Siggaard har selv tidligt i livet oplevet værdien af et godt samarbejde og det at kunne håndtere pres ved at opbygge stor mental kapacitet. Både som tidligere verdensmester i roning og senere som ansvarlig for at udvikle og implementere sundheds- og trivselsstrategien for alle 6500 ansatte i Ørsted i verden. Målet var at skabe en kultur, hvor sundhed og velvære var en integreret del af arbejdslivet. Indsatsen medførte så gode resultater at hun blev tildelt prisen ‘Presidents Award’ for sit bidrag til trivsel og sundhed.

Så Regitze har erfaring med at omsætte viden om trivsel og psykologisk tryghed til konkret ny adfærd, så præmisserne bliver skabt for et sundt og godt arbejdsliv i alle typer af virksomheder. Og det er i dén sammenhæng, at hun nogle år senere har undersøgt den aktuelle problemstilling for mange virksomheder:

Hvad er vigtigt for at tiltrække og fastholde medarbejdere i en tid med mange jobskifte?

Regitze Siggaard vil give sit svar på hvad jeres arbejdsplads kan gøre for at sikre, at jeres medarbejdere foretrækker at blive hos jer i stedet for at skifte job eller blive selvstændig. Det er et relevant problemstilling, fordi 4 af 10 medarbejdere overvejer at skifte job inden for det næste år. Regitze har nemlig spurgt 101 danskere, der for nylig har sagt deres job op uden at have et nyt på hånden, hvorfor og hvad deres arbejdsplads kunne have gjort for at få dem til at blive?

Det er ikke kun en relevant problemstilling, fordi statistikkerne viser, at lønmodtagere skifter job langt hyppigere end nogensinde tidligere i historien, men også fordi en opsigelse koster på bundlinjen – minimum 500.000 kr. alt inklusiv for at erstatte en opsigelse med en ny medarbejder.

Spørgsmål som Regitze Siggaard vil et give svar på:
1. Hvad får danske lønmodtagere til at sige op – uden at have et andet job?
2. Hvad virksomheder kan gøre for, at medarbejderne hellere vil blive hos virksomheden end at finde andet job?
3. Hvordan det påvirker de personer som har sagt op den at have et andet job?

Kom til vores eksklusive foredrag med Regitze Siggaard, hvis du vil have svar på spørgsmålene.