Jesper Theilgaard

When

21/06/2022    
16:00 - 18:00

Bookings

Bookings closed

Where

CBS – Solbjerg Plads, lokale SPs08 Djøf Aud.
Solbjerg Plads 3, Frederiksberg, 2000

Meteorolog og klimaekspert

Klimakrisen kalder på nødvendige forandringer

Vi havde næsten glemt klimaet under coronaen, og krigen i Ukraine har på det seneste også taget overskrifterne. Men klimaet fortsætter med at ændre sig, for vi har endnu ikke taget problemet lige så alvorligt, som de umiddelbart nærmeste kriser, og derfor har vi globalt endnu ikke set de helt store tiltag.

Vi ved, at teknologiske tiltag giver en del af løsningen, men det er ikke nok! Hvis grænserne, der er fastsat i Parisaftalen, skal opnås, vil det være helt nødvendigt, at verdens snart 8 mia. mennesker ændrer adfærd. Hvordan vil det være muligt – og er det i det hele taget realistisk?

Vi har set under coronaen, at verden kunne arbejde sammen, og det har vel også været tilfældet i forbindelser med Rusland-Ukraine konflikten, og sandt er det, at store problemer kræver internationalt samarbejde. Så der det her, vi finder optimismen?

Tidsperspektivet skal medtages i overvejelserne, for der er ikke tvivl om, at vi har travlt – uden at vi dog skal forcere og lave panikløsninger!

Book your seat below

As a member of IBC CBS, you can bring up to two guests for free to this event. In the “Spaces” field below, please specify the number of seats (including your own) that you would like to book. You can type the names of your guests in the “Comment” field.

Bookings

Bookings are closed for this event.