Henrik Ørholst

When

20/09/2022    
17:00 - 19:00

Bookings

Bookings closed

Where

CBS – Solbjerg Plads, lokale SP216
Solbjerg Plads 3, Frederiksberg, 2000

Erhvervskommentator på TV2 News, boganmelder på Børsen, senior advisor.

Strategi er mere relevant end nogensinde før. Selvom usikkerheden er stor og forandringerne mange, så er der brug for at vide, i hvilken retning en virksomhed skal udvikle sig. Billedet er mere kompliceret, og det betyder, at de fastlagte strategiplaner, som er udarbejdet med stor omhu og indsigt, er forældede lige så snart de er godkendt af bestyrelsen.

Henrik Ørholst vil kigge ud i fremtiden og fortælle om, hvad der ligger og venter. Men usikkerheden er stor, og der sker altid noget som er uforudset. Henrik vil tale om, hvorfor det stadig er nødvendigt med strategi, også selvom det kan ligne spild af tid.

Henrik Ørholst har arbejdet med strategi siden første halvdel af 1980’erne, både som underviser og praktiker. I dag er han tilknyttet TV2 News som erhvervskommentator, boganmelder på Børsen og medlem af panelet i podcasten “Bundlinjen” hos FINANS/Jyllands-Posten. Han underviser og er censor i strategi. Ud over det er Henrik senior advisor hos Hildebrandt & Brandi.

Tidligere på året skrev Henrik Absolut Strategi, som er en introduktion til området men også en bog som kan bruges til genopfriskning.

Tilmeld dig her

Som medlem af IBC CBS er du velkommen til at medbringe op til to gæster gratis til dette event. Angiv i “Spaces” hvor mange personer (inkl. dig selv) som du tilmelder. Skriv også gerne en kommentar med navnene på dine gæster.

Bookings

Bookings are closed for this event.