Heidi Rottbøll Andersen

When

19/12/2023    
17:00 - 19:00

Bookings

Bookings closed

Where

CBS – Solbjerg Plads, lokale SP103
Solbjerg Plads 3, Frederiksberg, 2000

Diversitet som forretningsstrategi.

Direktør og stifter af Living Institute.

Mislykket fastholdelse af medarbejdere er dyrt! Det siger stifter og direktør for virksomheden Living Institute, Heidi Rottbøll Andersen, der siden 2004 har rådgivet virksomheder i, hvordan de kan få dansk arbejdskultur, normer og udenlandske ansatte til at lykkes.

• Heidi Rottbøll Andersen forklarer, at studier har vist, at det kan koste op til 4 millioner kroner alt i alt for hvert mislykket ansættelse af en udenlandsk medarbejder. Her snakker vi naturligvis højt kvalificeret arbejdskraft.

• Heidi Rottbøll Andersen mener, at det går den rigtige vej. Der er kommet en større accept og forståelse af at være på en arbejdsplads med kolleger med en anden baggrund end en selv. Heidi mener, at en inkluderende kultur på arbejdspladsen bliver en selvfølgelighed i fremtiden, men det kræver, at ledelsen går forrest – også i det sociale liv.

• Heidi Rottbøll Andersen har en række konkret anbefaler til, hvordan virksomheder kan blive bedre til at rekruttere, motivere og fastholde udenlandske medarbejdere i den unikke danske arbejdspladskultur. Herunder at udenlandske ledere skal forberedes til den danske autonomi og tillidsbaserede ledelse.

Aktuel problemstilling:
Selvom et flertal af danskerne i en ny Epinion-undersøgelse foretaget for Dansk Industri (DI) tror, at de udenlandske kolleger på deres arbejdspladser er faldet godt til, er det ofte ikke tilfældet, når man spørger de udenlandske kolleger.

“Vi danskere har nogle blinde punkter. Vi tror, at det er rarere at være her, end mange udlændinge giver udtryk for!” Heidi Rottbøll Andersen oplever især ét irritationsmoment hos mange udlændinge som du kan høre om i foredraget.

• Heidi Rottbøll Andersen har stor erfaring og hun ved hvad hun snakker om. Kundeporteføljen inkluderer: Deloitte, Novo Nordisk, Vestas, SAP, Carlsberg, Rockwool, LEGO, Rambøll, L’Oreal, Bayer, Fortum, Danfoss, Grundfos, Skov, Leo Pharma, Danske Bank, Nordea, SimCorp, Hydro, Econ, Esprit, The Danish Composer’s Society, Siemens, Symphogen, DTU, Copenhagen Business School, Danish Ministry of Foreign Affairs, Denmarks Sports Confederation, etc.

Husk at tilmelde dig her på hjemmesiden.

Bookings

Bookings are closed for this event.