Emilia van Hauen

When

25/04/2023    
17:00 - 19:00

Bookings

Bookings closed

Where

CBS – Solbjerg Plads, lokale SPs03 Novo Nordisk Aud.
Solbjerg Plads 3, Frederiksberg, 2000

UPDATE: Alt om de unge samlet ét sted

På Emilias site er samlet alle artikler og videoer om de unge generationer, bla. serien ”Vær broen” på 13 essays, som har været bragt i Børsen og en lang række videoer og podcasts om de unge, samt en hvor de selv kommer til orde ift hvad de forventer af en arbejdsplads og deres leder https://www.emiliavanhauen.dk/unge/

De unge viser vejen til fremtiden

Led, tiltræk, fasthold og forstå dem & fremtidens arbejdsmarked

Fremtidens arbejdsplads og den hierarkiløse organisation er i gang med at blive defineret nu, hvor generationsskiftet er i fuld gang. Hvilket er ved at ændre alle arbejdspladser!

For Y’erne og Z’erne har en ny tilgang til hvad og hvornår et arbejde er – og ikke mindst hvad de vil med det. De er drevet af mening, formål, frihed, fællesskaber og at forbedre verden, har et tolerant forhold til køn, lever gerne som digitale nomader – og det vigtigste for dem er at have en livs-karriere.

Og så er det en særlig udfordring at lede, tiltrække og fastholde dem. Faktisk kan man godt glemme alt om at fastholde – det giver ikke mening for den generation. I stedet skal man tænke i tilknytning, som giver helt andre vilkår.

Ved at forstå og lære af de unge NU, skaber man ikke blot en bro mellem alle medarbejdere i alle aldre. Man ruster sig også til fremtidens arbejdsplads og den nye form for ledelse, som snart bliver normen.

Foredraget er informativt og underholdende, og gennem historier og eksempler vil I forstå, hvad der driver disse unge generationer og hvordan I skal motivere og arbejde sammen med dem, så I i fællesskab laver det bedste arbejdsmiljø for alle.

Få 3 vigtige redskaber til at lave kløften om til en generations-bro:

  • Identitet: Hvem er du?
  • Relationer: Hvordan er vi sammen? Hvordan er vores fællesskaber? Hvordan vil vi ledes?
  • Bidrag: Hvad ændrer vi i verden?

Få også indsigt i:

  • Hvordan tiltrækker man de unge – og især talenterne?
  • Hvorfor fastholdelse er no-go for de unge
  • Den hierarkiløse organisation
  • De unges fællesskaber er neo-tribale. Hvad betyder det? Og hvordan skaber man dem?
  • Hvorfor de unge er særligt sårbare og udsatte
  • Guru er den moderne leders bedste rollemodel – hvis man altså vil have fat i de unge

Foredraget er informativt og underholdende, og gennem historier og eksempler vil I forstå, hvad der driver disse unge generationer. Få også viden om hvordan I skal motivere og arbejde sammen med dem, så I sammen skaber det bedste arbejdsmiljø for alle generationer på arbejdspladsen. Det tager bla. udgangspunkt i min nyeste bog, Succestyranniet – og vejen ud, der udkom i 2017.

Bookings

Bookings are closed for this event.