Emilia van Hauen

When

25/04/2023    
17:00 - 19:00

Bookings

kr0,00
Book Now

Where

CBS – Solbjerg Plads, lokale SPs03 Novo Nordisk Aud.
Solbjerg Plads 3, Frederiksberg, 2000

De unge viser vejen til fremtiden

Led, tiltræk, fasthold og forstå dem & fremtidens arbejdsmarked

Fremtidens arbejdsplads og den hierarkiløse organisation er i gang med at blive defineret nu, hvor generationsskiftet er i fuld gang. Hvilket er ved at ændre alle arbejdspladser!

For Y’erne og Z’erne har en ny tilgang til hvad og hvornår et arbejde er – og ikke mindst hvad de vil med det. De er drevet af mening, formål, frihed, fællesskaber og at forbedre verden, har et tolerant forhold til køn, lever gerne som digitale nomader – og det vigtigste for dem er at have en livs-karriere.

Og så er det en særlig udfordring at lede, tiltrække og fastholde dem. Faktisk kan man godt glemme alt om at fastholde – det giver ikke mening for den generation. I stedet skal man tænke i tilknytning, som giver helt andre vilkår.

Ved at forstå og lære af de unge NU, skaber man ikke blot en bro mellem alle medarbejdere i alle aldre. Man ruster sig også til fremtidens arbejdsplads og den nye form for ledelse, som snart bliver normen.

Foredraget er informativt og underholdende, og gennem historier og eksempler vil I forstå, hvad der driver disse unge generationer og hvordan I skal motivere og arbejde sammen med dem, så I i fællesskab laver det bedste arbejdsmiljø for alle.

Få 3 vigtige redskaber til at lave kløften om til en generations-bro:

  • Identitet: Hvem er du?
  • Relationer: Hvordan er vi sammen? Hvordan er vores fællesskaber? Hvordan vil vi ledes?
  • Bidrag: Hvad ændrer vi i verden?

Få også indsigt i:

  • Hvordan tiltrækker man de unge – og især talenterne?
  • Hvorfor fastholdelse er no-go for de unge
  • Den hierarkiløse organisation
  • De unges fællesskaber er neo-tribale. Hvad betyder det? Og hvordan skaber man dem?
  • Hvorfor de unge er særligt sårbare og udsatte
  • Guru er den moderne leders bedste rollemodel – hvis man altså vil have fat i de unge

Foredraget er informativt og underholdende, og gennem historier og eksempler vil I forstå, hvad der driver disse unge generationer. Få også viden om hvordan I skal motivere og arbejde sammen med dem, så I sammen skaber det bedste arbejdsmiljø for alle generationer på arbejdspladsen. Det tager bla. udgangspunkt i min nyeste bog, Succestyranniet – og vejen ud, der udkom i 2017.

Bookings

Tickets

You must log in or register to make a booking.