IBCCBS uddeler pris til bedste HD IB afgangsprojekt 2018 på CBS - International Business Club CBS

IBCCBS uddeler pris til bedste HD IB afgangsprojekt 2018 på CBS

Jørgen Vesta, formand for IBCCBS bestyrelse, overrækker diplom og præmie til Jacob Kjær Jørgensen, der har skrevet 2018’s bedste afgangsopgave fra HD IB CBS

Jacob Kjær Jørgensen modtager prisen for bedste afgangsprojekt 2018

Translokation på CBS 2018 HD International Business, med præmie og diplom til årets bedste afgangsprojekt fra IBCCBS

Alle årets HD IB-dimittender var inviteret til festlig translokation på CBS hvor der blev serveret et let traktement. Der var taler og kåring af årets bedste afgangsprojekt ved IBCCBS formand Jørgen Vesta, der overrakte prisen til Jacob Kjær Jørgensen for afgangsprojektet ”Skal Jual til Østeuropa? – nyt produktionsnetværk i Jual A/S”.

 

Jørgen Vesta, formand for IBCCBS’s bestyrelse sagde:

”Hjertelig tillykke til alle dimittender med Jeres eksamensbevis. Der er en grund til, at HD IB dimittender bliver kaldt erhvervslivets jæger korps. Vi håber at se Jer alle til efterårets events i ibccbs, hvor I har mulighed for at fortsætte med at være en vigtig del af det gode selskab, med andre dimittender og interessante indlægsholdere som Lars Seier Christensen, Erik Damgaard, Lone Fønss Schrøder m.fl. Så når I er færdige med at fejre eksamen, så skynd Jer at signe up som medlem på ibccbs.dk. Tillykke med eksamen”